Başkan Dinç Personel ile Bayramlaştı

Geri

Başkan Dinç Personel ile Bayramlaştı

31 Temmuz 2014

Ramazan Ayı içerisinde İslam Dünyası'nın farklı noktalarında yaşanan olayların hüznünün yüreklerde taşındığı söyleyen Dinç, ''Dünya'nın farklı noktalarındaki Müslümanlar Ramazan'ı zulm altında geçirdiler. Bu kardeşlerimize mevlamızın yardım etmesi için dua ediyoruz. Rabbim bu zülmü yaşatanları helak eylesin'' şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı'nın kentte huzur içerisinde geçmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Dinç, ''Bayramda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Kendilerine Allah'tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum'' dedi.

Ramazan Ayı'nda çok sayıda etkinlik düzenlediklerini ifade eden Dinç, '' Binlerce vatandaşımızı mahalle iftarlarında buluşturduk. Artık mahalle iftarlarımız geleneksel bir hale geldi ve halkımızın büyük bir çoğunluğu tarafından benimsendi. Yine Recep Tayyip Erdoğan Parkı'ndaki namazgahımıza gösterilen ilgi de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ramazan Sokağı  ve Tasavvuf Dinletileri ile de vatandaşlarımızı geleneksel Ramazan etkinlikleri ile buluşturduk. Yerel yönetim olarak Ramazan heyecanını vatandaşlarımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.

Personel ile bayramlaşmanın ardından Dinç, kendisini ziyaret eden vatandaşlar ile bayramlaştı.