Başkan Dinç, SGK İl Müdürlerini Kale’de Ağırladı

Başkan Dinç, SGK İl Müdürlerini Kale’de Ağırladı

9 Haziran 2014

SGK Koordinasyon Toplantısına katılmak üzere Çankırı’da bir araya gelen yedi ilin SGK İl Müdür ve yardımcıları, Tuz Mağarası ve Taş Mescit’in yanı sıra restorasyonu belediye tarafından gerçekleştirilen Çankırı Araştırmaları Merkezi, Tarihi Çamaşırhane, Buğday Pazarı ve Çivitçioğlu Medreselerini de gezdi.

Belediyenin yenileme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında düzenlemesini yaptığı Çankırı Kalesi’ni de görme şansına erişen konuklar,  burada Başkan Dinç ev sahipliğinde ağırlandı. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Dinç, çeşitli ikramlarda bulundu. Çankırı’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında misafirlerini bilgilendiren Dinç, belediyenin tarihi eserlere ve kültürel değerlere sahip çıkan tutumundan dolayı konuk İl Müdürlerinin takdirini topladı.