Başkan Dinç'e Bir Teşekkür Daha

Geri

Başkan Dinç'e Bir Teşekkür Daha

7 Mart 2014

Çankırı'da göreve geldiğinden bugüne kadar toplumun her kesimine hizmet ederek görevini sürdüren Belediye Başkanı İrfan Dinç, sokak hayvanları için başlattığı projelerle onların yaşam haklarını koruma altına aldı. Başkan Dinç'in bu çalışmaları Hayvan Hakları Federasyonu tarafından teşekkür ve minnetle karşılandı.

Yaşama hakkı insanların olduğu kadar, hayvanların da en doğal hakkıdır diyen Başkan Dinç, ülkemizde hayvan severler sayesinde duyarlılığın arttığına dikkat çekti. Belediye Başkanı olarak sokak hayvanlarının da haklarını gözettiklerini ifade eden Dinç, "Sokak hayvanı deyip geçmek sadece duyarsızlık ve vicdansızlık olur. Onların da bir can taşıdığı unutulmamalıdır. Belediye bünyesinde istihdam ettiğimiz veteriner hekimimiz ile birlikte hayvanlara yönelik çalışmalarımızı hızlandırarak, onları layık oldukları ortama ve koşullara kavuşturmaya çalıştık. Yaptığımız hayvan barınağı ile birlikte hayvanları sağlıklı koşullarda muhafaza ediyoruz. Hizmetlerimiz sadece insanlarla sınırlı kalmıyor. Bununla ilgili projelerimizi daha da geliştirerek Çankırı Belediyesi adına Türkiye'de örnek bir hayvan severlik çalışması yürüteceğiz. Bizimle koordineli olarak çalışan ve bizi sürekli yönlendiren hayvan sever kardeşlerimiz ile birlikte hayvanlar için daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Hayvanlar ile ilgili olarak yaptığı çalışmalarıyla kendilerine her türlü yardımı ve desteği yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e HAYTAP adına teşekkür belgesini hayvan sever ve kuruluşun gönüllü üyesi olan Dilek Uzun verdi.  Dinç, teşekkürü eşi ve aynı zamanda TDED Çankırı Şube Başkanı olan Zeynep Dinç ile birlikte kabul etti.