Başkan Dinç’in Sözleri Annelere ve Minik Yüreklere Umut Vaat Etti

Geri

Başkan Dinç’in Sözleri Annelere ve Minik Yüreklere Umut Vaat Etti

21 Nisan 2014

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, galip çıktığı seçim yarışının ardından seçim vaatlerini gerçekleştirme çalışmalarının yanı sıra farklı problemlere getirdiği çözümlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Belediyenin birçok farklı biriminde hizmet veren anne ve anne adayı çalışan kadınlar, bebekleri ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti. Çankırı Belediyesi’nde istihdam edilen çalışan anneler, hem bebeklerine hem de işlerine kaliteli ve yeterli zaman ayırmak istediklerini dile getirerek Dinç’e sorunlarını anlattılar.

Ziyaretine gelen bebeklerle yakından ilgilenen Başkan Dinç, kadınların iş hayatındaki nüfuslarının her geçen gün artmasının ardından durumun öneminin farkında olduklarını ve bu problemi çözmek için kreş kurmayı ayrıntılı bir şekilde değerlendireceklerini belirtti. Belediyede çalışan annelerin yaşamlarını kolaylaştırmayı ve çocuklarının annelerine duydukları ihtiyacı da gözeterek sağlıklı ve güvenli bir ortamda yetişmelerine önemli bir katkı sağlamayı kendilerinin de arzu ettiklerinin altını çizen Dinç’in sözleri, annelere ve bebeklere umut vaat etti. Çalışan annelerin sorunlarına çözüm olarak kreş kurulmasına TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç ve Anneler Derneği de destek verdi.

Çankırı Belediyesi’nde çalışan ve 0-3 yaş aralığında bebeği olan anneler, Başkan Dinç’in konu ile yakından ilgilenerek kalıcı çözümler sunmasından memnun kaldıklarını ve bebeklerinin Başkan Dedelerinin sayesinde emin ellerde olduklarına inandıklarını söylediler.