Başkan Esen’in Pehlivanı Türkiye 2.si Oldu

Başkan Esen’in Pehlivanı Türkiye 2.si Oldu

1 Ağustos 2022

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Çorum'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çorum'da 28-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Güreş Türkiye Şampiyonası Türkiye finalleri sona erdi.

15 serbest, 15 grekoromen olmak üzere 264 güreşçinin mindere çıktığı finallerde 44 kilogram kategorisinde Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı adına güreşen Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in pehlivanı Abdulkadir Koçyiğit Türkiye 2.si oldu.

Tüm pehlivanlarını tek tek tebrik eden Başkan Esen, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.