Belde Belediye Başkanlarından Başkan Dinç’e Ziyaret

Geri

Belde Belediye Başkanlarından Başkan Dinç’e Ziyaret

13 Mayıs 2014

  Belde halkının selamlarını getirdiğini belirten Dede, beldeye bir konak yapımı için Başkan Dinç’ten destek istedi. Dede’nin hazırladığı projeleri inceleyen Başkan Dinç, belde belediyeleri için söz verdiklerini belirterek, ‘’Tüm beldelerimiz için elimizden gelen desteği vereceğiz. Ben inanıyorum ki Kadir Bey de merkezden aldığı destekle beş yılda beldenin çehresini değiştirecek ’’ diye konuştu.

   Başkan Dinç’in bir başka ziyaretçisi de Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım oldu. Yarım, Başkan Dinç’in Çankırı’da önemli projelere imza attığını, bu tecrübesi ile ilçe ve beldelere örnek olduğunu söyledi. Belde meydanının düzenlenmesi ve park alanlarının yapılması için Çankırı Belediye’sinin desteğini istediğini ifade eden Yarım, hedeflerinin birkaç yıl içerisinde önemli hizmetlerin açılışını yapmak olduğunu söyledi.

   Yarım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dinç ise, gerekli destekler için teknik ekiplerin çalışmaya başladığını ve beldelerde önemli hizmetler için destek vereceklerini söyledi.