Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Çelik Kandil Mesajı Yayımladı

Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Çelik Kandil Mesajı Yayımladı

13 Mayıs 2014

Abdülkadir Çelik yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barındıran üç ayların müjdecisi Mübarek Regaip Kandiline erişmenin huzurunu ve mutluluğunu her birlikte yaşamaktayız. Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu bu müstesna gün ve gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde faydalanmalıyız. Yüce dinimizin emri olan, iyiye ve güzele yönelerek bu mübarek ayları ibadetlerle, dualarla geçirmeliyiz. Manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı aylara girişin habercisi olarak da bilinen Regaip Kandili'nin inananlar için Cenab-ı Allah'tan af ve mağfiret dilemek adına önemli bir fırsat olacağını unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin idrak edeceğimiz Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, Mübarek üç ayların ve Regaip Kandili'nin hayırlara vesile olmasını, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum"