Belediye Çocuk Sinemasına Yoğun İlgi

Belediye Çocuk Sinemasına Yoğun İlgi

13 Mayıs 2014

2005 yılında Çankırı Belediyesi tarafından çocuklar için ücretsiz olarak kurulan Cumhuriyet Mahallesi'ndeki sinema kurulduğu günden beri aralıksız olarak faaliyetlerine devam ediyor. 6 yaş ve üzeri çocukları ağırlayan sinema hafta içi anaokulları ve özel kreşler yer verirken hafta sonu da tüm çocuklara sinema keyfi sunuyor.

Çocukların sosyal alan ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlayan mini sinemada çocuklar için eğitici ve öğretici filmler sahne alıyor. Çocukların yoğun ilgisi ve katılımları ile dolup taşan sinemada minikler hoşça vakit geçiriyorlar. Birçok yerde olmayan bu uygulama ile Çankırı'da çocuklar için hizmet veren sinema, yeni izleyicilerini bekliyor.

Zaman zaman okullardan gelen gruplar ile koltuklarını dolduran mini sinema izleyicilerinin yüzünü güldürüyor. Verilen hizmetlerden ve sinema keyfinden son derece memnun kalan çocuklar Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ederek, sevgilerini bildirdiler.