Belediye Gençlikspor Zirveye Demir Attı

Geri

Belediye Gençlikspor Zirveye Demir Attı

21 Kasım 2014

Ligin 3. haftasında Kurşunlu Belediyespor ile karşı karşıya gelen Belediye Gençlikspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Belediye Gençlikspor alınan sonuç ile birlikte zirvedeki yerini korumaya devam etti.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Belediye Gençliksporun teknik sorumlusu  Şenol Kıyak karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, " Kurşunlu maçına, hafta içinde yaptığımız çalışmalar çerçevesinde galibiyet parolasıyla çıktık. Bizim için çok önemli bir deplasman maçıydı. Kurşunlu Belediye Spor, çok önemsediğimiz güçlü bir takım. Oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Takım olarak moralimizi en üst seviyelere çıkarttık. Bu skorla gruptaki liderliğimiz üç puan farkla devam ediyor. Önümüzde Ilgaz Spor maçı var. Şimdi o maça hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kurşunlu Belediye Spor yöneticilerinin iyi bir ev sahipliği yaptığını ve bundan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Kulüp Müdürü Talip Dönmez “ Kurşunlu halkı, futbolu dahası sporun her dalını çok seviyor. İlçeye gelen rakip takım oyuncularıyla yürekten ilgilenmeleri de bu sevginin göstergesidir. Bu hafta da bize ve takımımıza ellerinden gelen hoşgörüyü gösterdiler. Kurşunlu Belediye Spor Kulüp Başkanımız Fethi Ayhan başta olmak üzere emeği geçen ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum”dedi