Belediyeye Yeni Bir Araç Daha Alındı

Geri

Belediyeye Yeni Bir Araç Daha Alındı

21 Şubat 2014

Çankırı Belediyesi Fen İşleri bünyesine yeni bir araç tahsis etti. Alınan 2013 Model FORD FNB6 TRANSİT 350M çift kabin kamyonet ile hızlı hizmet imkanlarının önü açılacak.

Araç, iş makinelerinin arıza göstermesi durumunda anında yedek parça değiştirme, getirip, götürme imkanını sağlayacak. Değiştirilen parçanın hızlı bir şekilde yerine ulaştırılması ile belediye hizmetlerinin aksamaması düşünülerek, hizmetlerin sürekliliği esas alındı.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, kendi döneminde belediyeye tahsis edilen araç sayısına dikkat çekerek, göreve geldiklerinden bugüne kadar sürekli ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Belediye filosuna katılan yeni araçlarla, modern şartlarda hizmet götürdüklerini ifade eden Dinç, "Araç filomuza kattığımız araçlar günümüz şartlarına cevap verecek türde. Biz göreve başladığımızda imkanlarımız ölçüsünde ihtiyacımız olan araçları temin ettik. Mevcut olanları da yenilemeye çalıştık. Amacımız, şehre nasıl daha iyi hizmet götürebiliriz? Sorunlarımızı en kısa zamanda nasıl giderebiliriz? Biz hep bunun mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.