Çankırı Belediyesi Kütüphane Projeleri Sınırları Aştı

Geri

Çankırı Belediyesi Kütüphane Projeleri Sınırları Aştı

13 Haziran 2014

    ‘’Her Okula Bir Proje’’ kapsamında okullara modern kütüphaneler kazandıran Çankırı Belediyesi, eğitim projelerinde sınırları aştı. Proje kapsamında Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen İlkokulu'na kütüphane yapıldı.

     Kütüphane’nin açılışı için düzenlenen törene Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi  Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Perihan Dinç, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

     Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu’nun yeni dönemde hızla gelişeceğini belirterek ‘’Şakir Bey’in bu güzel ilçemize başarılı hizmetler vereceğinden şüphem yok’’ diye konuştu.

     Eğitime önem verdiklerini hatırlatan Dinç, ‘’Yavrularımızın geleceği bizim için önemli. Biz eğitim projelerimiz için ciddi bir bütçe ayırıp bu iş için bir ekip kurduk. Çankırı merkezde hizmet götürmediğimiz okul kalmadı. Bugün de Kurşunlu’daki yavrularımızı kütüphaneleri ile tanıştırdık’’ diye konuştu.

     Törende konuşan Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak da yerel seçimlerde eğitim yatırımları için söz verdiklerini hatırlatarak desteklerinden dolayı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

     Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı yapıldı. Kütüphane içerisinde dört bilgisayar ile bir adet yansıtıcı da okula kazandırıldı. Teknik donanım ile birlikte üçyüz kitapta Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi tarafından okula bağışlandı.