Çankırı Belediyesi'nden Günübirlik Hizmet

Çankırı Belediyesi'nden Günübirlik Hizmet

20 Mart 2014

Basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Dinç, belediyenin imkanlarıyla bir güne kalmadan park yapabileceklerini ifade etti. Kısa bir süre içerisinde tamamlanan proje işlemlerinin ve malzeme ihalelerinin ardından çalışmalara başladıklarını belirten Dinç, "Emektar ve gayretli ekibimizle birlikte yürüttüğümüz bu çalışma bir güne kalmadan tamamlandı. Tamamlanma saati tam olarak 12 saattir. Bizim için park yapmak sorun değildir. Bazı gecikmeler olabilir, fakat bu bizden kaynaklı bir durum değildir. Bu parkımızdaki gecikme, kara yollarının çalışmalarından dolayıdır. Onlar bize teslim etmediği için biz bu alanda çalışmaya başlayamadık. Ama görüyorsunuz ki, çalışma bize geçtiği andan itibaren bir güne kalmadan parkımızı ortaya çıkardık. Ben emeği geçen bütün ekibime yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kameriyeleri, oturma bankları, peyzaj çalışmaları ile şekillenen park, ortasındaki havuzu ve Şehit P. Teğ. Hakan Kandemir ismine yaptırılan çeşmesiyle yaz aylarında vatandaşlara ferah bir nefes imkanı sağlayacak. Yer döşemeleriyle de modern görünüme kavuşan park yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Dinç, etkinliğin sonunda park işçileri ve vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.