Eğitim Desteği Hız Kesmiyor

Geri

Eğitim Desteği Hız Kesmiyor

4 Nisan 2011

Çankırı Merkezdeki okullara, teknik donanımın yanı sıra, ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve kaban yardımları da ulaştırılmaya devam ediyor.

30 Ağustos, İlker Tuncay ve Güneş İlköğretim Okulu ile Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesinde belirlenen listelere göre dar gelirli öğrencilere kaban ve bot yardımı yapılırken, yine bu okulların fotokopi makinesi, bilgisayar ve projeksiyon cihazı eksiklikleri tamamlandı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gittiği okullarda daha çok ilköğretim öğrencilerinin sevgisiyle karşılaşırken, eğitime yaptığı katkılardan dolayı okulların müdürleri ve öğretmenleri tarafından takdir ediliyor.

Okullara yapılan teknik desteğin tamamlanmasının ardından farklı bir kampanya başlayacağına değinen Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çocuklarımıza okumayı sevdirmek için yeni bir kampanya başlatacağız. Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız rakamlar doğrultusunda bütün okullardaki öğrenci, öğretmen ve hatta velilere birer kitap hediye edeceğiz. Bu sayede Çankırı insanı bilinçlenmiş olacak hem de insanımıza okuma sevgisi aşılanacak. Yaptığımız kampanyada ayrıca kütüphanesi bulunan okulların eksikleri tamamlanacak. Kütüphanesi bulunmayan okullara da kütüphane kurulacak” dedi.