Engelli Gençlerden Çankırılı Hanımlara Yaran Gösterisi

Engelli Gençlerden Çankırılı Hanımlara Yaran Gösterisi

9 Haziran 2014

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Engelsiz Yaran Ekibi ilk gösterini Çankırılı hanımlara yaptı.

80. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yaran gösterisinde engelli gençler sahnede yaran gösterisi yaparken aileleri ve izleyiciler Engelsiz Yaran Ekibinin gösterisini ilgiyle ve gururla izledi.

Programı eşi TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç'le birlikte izleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç programdan sonra yaptığı konuşmada, belediye engelsiz yaran ekibinin engelli gençlerimizin neler yapabileceğine en güzel örneklerden birisi olduğunu belirterek "Bu gençlerimizi toplumun önüne çıkararak sosyalleşmelerini ve özgüven kazanmalarını sağlıyoruz. Bundan sonra da engelliler birimimiz aracılığı ile farklı kategorilerdeki engellilerimizi sosyal hayatın içine sokacak projeler geliştireceğiz. Bu çalışmada emeği geçen arkadaşlarımızı ve bizlere bu güzelliği yaşatan engelli kardeşlerimi tebrik ediyorum." diye konuştu.