''Geleceği İnşa Günleri'' Sona Erdi

Geri

''Geleceği İnşa Günleri'' Sona Erdi

13 Mayıs 2014

   Koç Otel'de düzenlenen etkinlik kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik 1-4 Mayıs tarihleri arasında girişimcilik, kariyer planlama ve kişisel gelişim konuları üzerinde eğitimler verildi. Etkinliğe çok sayıda akademisyen ve alanlarında uzman sektör temsilcisi katılırken öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. Geleceği İnşa Günleri kapsamında Çankırı Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik'te Kalkınma Ajansları ve KOSGEB desteklerinin kullanılması hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Etkinlikte katılımların sunumlarının yanı sıra, öğrenciler arasında eğitim sorunları üzerine atölye çalışması da yapıldı.

  Programın son gününde ise sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı Vekili Abdulkadir Çelik, ÇKÜ Rektörü Ali İbrahim Savaş katıldı.

  Törende konuşan Çankırı Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik, belediye tarafından üniversite öğrencilerine yönelik yapılan hizmetleri anlatarak, kişisel gelişim etkinliklerine verilen desteğin süreceğini belirtti.

   Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'da etkinlikte emeği geçen öğrencilere ve sponsorlara teşekkür ederek, Çankırı'da eğitim için düzenlenen etkinliklerin artmasının kendisini sevindirdiğini aktardı.

   Sertifika töreni, katılımcılara ve programı düzenleyen tertip komitesine katılım belgesi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.