Girişimci Kadınlar İkinci Hibe Sözleşmesine İmza Attı

Geri

Girişimci Kadınlar İkinci Hibe Sözleşmesine İmza Attı

22 Temmuz 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in girişimleri ile hayata geçen Çankırı Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi ikinci hibe sözleşmesine imza attı. Çankırılı kadınların projesi, Ticaret Bakanlığından destek alan 205 proje arasında yer alarak 149 bin TL hibe aldı.

Valilik binasında yapılan imza törenine Kooperatif Başkanı Zübeyde Patatoğlu, Başkan Yardımcısı Ayşe Doğar ile Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali Yaranbaşı katıldı. Başvuru yapan 190 kooperatif arasından projesi geçerek 149 bin TL’lik hibe için imza atan Kooperatif Başkanı Zübeyde Patatoğlu, “Başta Sayın Valimiz olmak üzere bizlere en büyük desteği sağlayan Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e, proje süresince her türlü desteği veren Ticaret İl Müdürümüz Mehmet Ali Yaranbaşı’na teşekkür ediyorum. Çankırılı girişimci kadınlarımız tarafından kurulan Kooperatifimiz destekler ile daha da ivme kazanacaktır.” dedi.

Hibe desteğinin Çankırı’nın yöresel ürünlerinin üretiminde kullanılacak ekipman donanımının sağlanması için kullanılacağı belirtildi.