Gülücükler Sınıfı Minik Şef Oldu

Geri

Gülücükler Sınıfı Minik Şef Oldu

21 Nisan 2014

Çankırı Belediyesi Gülbahar Hatun Hanımlar Lokali'nde İstiklal Anaokulu Gülücükler Sınıfı öğrencilerine Minik Şef sertifikaları verildi. Daha önce birçok anaokulu öğrencilerini sertifikaları ile buluşturan Belediye Çocuk Meclisi, bu defa da Gülücükler sınıfına eğlenceli anlar yaşattı.

Anaokulu öğrencilerinin küçük yaşlarda el becerilerinin geliştirilmesi, yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yirmi beş öğrenci hünerli ellerini konuşturdu. Küçük şeflerin pasta yaparken gösterdikleri beceri ve ustalıkları büyükler tarafından beğeni ile karşılandı. Yardım almadan kendilerinin ortaya koydukları ürünler ise alkış aldı. Öğrenciler minik elleriyle kurabiye yapabilmenin mutluluğunu yaşadılar. Yapılan pastaların ardından pasta şefi olduklarını kanıtlayan çocuklar Çankırı Belediyesi Minik Şef sertifikalarını aldılar. Daha sonra yaptıkları pastaları ve kekleri afiyetle yiyen minikler gönüllerince eğlenip spor aletlerinin tadını çıkardılar.

İstiklal Anaokulu Müdürü Aliye Büyükkıroğlu, minik öğrenciler için düzenlenen bu programların örnek bir beceri çalışması olduğunu söyleyerek, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Çankırı'da Milli Eğitimin en büyük destekçisi olan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda Minik Şefler sertifikaları ile birlikte fotoğraf çektirdiler.