Halk Oyunları Ekibinden Başkan Dinç'e Hediye

Geri

Halk Oyunları Ekibinden Başkan Dinç'e Hediye

21 Şubat 2014

Tayland'da düzenlenen Dünya Kültürler Arası Festivali'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, ödüllerle dönen Çankırı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti. Halk oyunları ekibimiz, Başkan Dinç'e Tayland'da birçok ülkenin alamadığı birincilik ödülü olan "En Seçkin ve Geleneksel Oyun" Ödülü'nü hediye ettiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gösterdikleri üstün performansla ülkemizi en iyi şekilde temsil eden halk oyunları ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Başkan Dinç, bir belediye başkanı olarak alınan bu onurlu başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Türk kültürünün dünyada eşi ve benzerinin olmadığını dile getiren Başkan Dinç, " Türk kültürünün bir parçası olan türkülerimizi ve geleneksel halk oyunlarımızı bütün dünyaya gösterdik. Sizlerin muhteşem performansı ve öz verilerinizle ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Bu büyük başarının mimarı sizlersiniz. Sayenizde kültürümüzü yaşamakla kalmayıp, bunu bütün dünyaya gösterdik. Orada aldığınız ödüllerle, dünya bizim ne kadar değerli bir kültüre sahip olduğumuzu gördü. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum ve bundan sonraki festivallerde de aynı başarılarla ülkemizi temsil edeceğinize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

 

Aldıkları ödüllerle ve performanslarıyla dünyaya açılan halk oyunları ekibimiz, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Başkan Dinç'e teşekkür ettiler. Çıktıkları bu yolda gördükleri desteği ve katkıları dile getiren halk oyunları ekibimiz, Dinç, sayesinde başarılarını sürdüreceklerini ifade ettiler. Halk oyunları ekibimiz, destek ve hizmetleriyle her zaman yanlarında olan Başkan Dinç'e aldıkları ödülleri takdim ettiler.