Hayvan Barınağında Kuduz Aşısı Yapıldı

Hayvan Barınağında Kuduz Aşısı Yapıldı

13 Mayıs 2014

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2014 yılı Kuduz Aşılama Programı kapsamında Belediye Hayvan Barınağında kuduz aşılama uygulaması yapıldı.

Sokak hayvanlarının saldırganlıklarını önlemek ve ıslahını sağlamak amacıyla yürütülen program dahilinde ilçeler dahil bütün il genelinde aşılama yapıldı. Yaban hayatının korunmasına yönelik yapılan çalışmalara Veteriner Hekim Kaan Çetinkaya, Timur Günay, Erdem Taş ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Erol Çalışkan katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tertip ettiği aşılama programı kapsamında Çankırı Belediyesi Geçici İl Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki köpekler için Belediye Veteriner Hekimi  Zekeriya Öcal kontrolünde kuduz aşısı yapıldı.