Her Zaman Eğitim Camiasının Emrindeyim

Geri

Her Zaman Eğitim Camiasının Emrindeyim

4 Nisan 2011

Eğitim camiasının büyük takdir ve sempatisini toplayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 05 Ocak 2011 Çarşamba günü Çankırı’nın köklü okullarından Dr. Refik Saydam Okuluna yaptığı ziyarette bir adet fotokopi makinesi, voleybol filesi ve 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık kaban ve ayakkabı yardımında bulundu.

Öğretmen ve öğrenci velileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç Çankırı’daki bütün okulların teknik donanımlarını imkanlar dahilinde sırasıyla tamamlayacağız. Her zaman eğitim camiasının emrindeyim. Bütün okullarımız bizim için aynı mesafededir. Bizim bir amacımız var. İyi okumuş ve yetiştirilmiş bir Çankırılı, bizim ve yarın bizim yerimize gelecek Çankırı bürokrasisinin işlerini Ankara’da kolaylaştıracaktır. Çankırı için önemli kademelere gelmiş bireyler ancak okullarımızda yetişebilir. Bu doğrultu da öğretmenlerimizin teknik donanım eksikliklerini tamamlayarak, memleketin sağlam temellerini hep beraber oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle, eğitim camiasına bize göstermiş olduğu sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. 

Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu Öğretmenleri, Öğrencileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri adına bir teşekkür konuşması yapan, Okul Müdürü İsmail Güldür “Başkanım, bundan önceki ziyaretinizde söz verdiğiniz, okul bahçesindeki parke çalışmaları tamamlandı. İhtiyaç duyduğumuz çiçek ve çim tohumları belediyemizden temin edildi. Ayrıca bu gün getirdiğiniz fotokopi makinesi, voleybol filesi, kaban ve ayakkabılar için çok teşekkür ediyorum. Görevde bulunduğum süre içerisinde sizden ne istediysek, hepsini de karşıladınız. Sizin yaptığınız bu jestler inanın öğretmenlerimizi ve bütün eğitim camiasının performansını artırıyor. Okulumuzda eğitim gören bütün öğrenciler adına, bir defa daha şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Daha sonra sınıfları ve okulun tamir ve tadilata ihtiyaç duyduğu alanları inceleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerle birlikte objektiflere poz verdi.