Kızlarımız Unutulmadı

Geri

Kızlarımız Unutulmadı

4 Nisan 2011

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitime destek programını bu kez Çankırı Kız  Teknik, Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi’ne  gerçekleştirdi.

Beraberinde Belediye Meclis üyeleri Fatma Öztürk ile Ahmet Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç’la birlikte Kız  Teknik, Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi’ne giden Belediye Başkanı İrfan Dinç burada okul yöneticileri ve öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek karşılandı. Okul Müdiresi Zekiye Yılmaz’dan okul hakkında bilgiler alan Başkan Dinç ve beraberindeki heyet daha sonra Öğretmenler Odasına geçerek okula hediye olarak getirdikleri projeksiyon cihazı, laptop bilgisayarı teslim ettiler.  Ayrıca daha önce okul yönetimi tarafından tespiti yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere getirilen kışlık kaban ve botlar da okul yönetimine teslim edildi.

Öğrencilerin çiçekle karşıladığı Belediye Başkanı İrfan Dinç, önce öğretmenler odasında öğretmenlerin görüş ve temennilerini dinledi. Öğretmenlerin burada dile getirdikleri sorunları tek tek not ettirerek çözümü noktasında imkanlar ölçüsünde gerekenin yapılacağını ifade etti.