Mahalle İftarları Başladı

Geri

Mahalle İftarları Başladı

4 Temmuz 2014

   İftarlar için Yeniköy Cami avlusu ile TOKİ konutları arasındaki sokakta masalar hazırlanırken yemek servisinin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için de çok sayıda personel de görev aldı.

  Akşam saatlerinde ilk olarak Yeniköy'deki iftar masalarını gezen Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Dinç hazırlanan kumanyalar ve yemekleri de  kontrol ederek, yemeklerin sıcak ve hızlı bir şekilde servis edilmesine özen gösterilmesini istedi.

  Yeniköy'ün ardından TOKİ Sosyal Konutlarına hareket eden Dinç, burada  vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Tüm masaları gezen Dinç, mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı'nı tebrik etti. Mahalle iftarında akşam ezanının okunması ile çok sayıda vatandaş aynı ortamda orucunu açtı.

  İftarın ardından konuşan Başkan Dinç, Mahalle İftarları'nın muhtaç durumda olan vatandaşlar için değil tüm mahalle sakinleri için düzenlendiğini belirtti. Aynı sofrada yapılan sohbetlerin ve birlikte yemek yemenin sosyal doku açısında önemli olduğu söyleyen Dinç, ''Halkımıza Ramazan coşkusunu yaşatmanın gururunu taşıyoruz'' diye konuştu.