Meydan Saati ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Törenle Açıldı

Geri

Meydan Saati ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Törenle Açıldı

3 Şubat 2014

   Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’ya on yılda birçok yatırım yaptıklarını belirterek, ‘’Yerel yönetim olarak verdiğimiz sözü tuttuk. Kentimizi modern bir kent haline getirdik. Kale’si, alışveriş merkezi, asfaltlı yolları, kaliteli içme suyu, modern terminali ile artık sorunlarından kurtulan bir kentimiz var’’ diye konuştu. 

  Meydan saati ve Muhsin Yazıcıoğlu Park’ı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür eden Dinç, yeni dönemde de kendisinden destek almaya devam edeceklerini belirtti. 

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te, Çankırı’yı kardeş belediye olarak ilan ettiklerin belirterek, ‘’Çankırı için verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar 10 bin ton da önceden olmak üzere Çankırı’mıza toplam 30 bin ton asfalt gönderdik. Sizlere iki tane park hediye ettik. Birisi rahmetli ve benim çok değerli bir kardeşimin ismi olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, ikincisi de Alpaslan Türkeş Parkı. Ahmet Yesevi Cami Meydan Projesi kapsamında orayı da yapıyoruz. Proje tamamlandığında altında dört yüze yakın araçlık otopark olacak. Üzerinde saat kulesi ile birlikte muhteşem bir meydan olacak. Tatlı çay için de yeni dönemde ihaleye çıkacağız’’ diye konuştu. 

  Konuşmalar bittikten sonra saat kulesinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından ise iki başkan vatandaşları selamlayarak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na geçti.

  Mehteran gösterisi ile başlayan açılışta, vatandaşların ilgisi yine yoğun oldu. İki başkan parka girerken açılış kurdelesini keserek, park içindeki vatandaşları selamladı. Açılış için düzenlenen törende konuşan Başkan Dinç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e vatandaşlar adına teşekkür etti. Törenin ardından vatandaşlar park alanını gezdi.