Milli Eğitim Müdüründen Başkan Dinç'e Nazik Ziyaret

Milli Eğitim Müdüründen Başkan Dinç'e Nazik Ziyaret

4 Temmuz 2014

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı bir araya geldi. Yusuf Yazıcı, Başkan Dinç'i ziyaret ederek Çankırı'da yapılan eğitim yatırımları adına kendisine teşekkür etti. Çankırı'daki okullarda yapılan yatırımların Türkiye'ye örnek hale geldiğini söyleyen Yazıcı, Başkan Dinç ve birim sorumlularını tebrik etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni gelen İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'ya yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunurken, birlikte yapacakları eğitim çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte önemli projelere daha imza atacaklarını kaydeden Dinç, " Çankırı'mızda çocuklarımızın okul ile ilgili gereken bütün ihtiyaçlarına cevap verdik. Amacımız, yavrularımızın okullar ile daha fazla kaynaşmasını sağlamak ve onlara eğitimi sevdirmektir. Yeni Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte daha fazla projeyi ortaya koyup, eğitim adına bütün engelleri kaldırmayı hedefliyoruz. Ben yeni müdürümüze yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalarla şehrimize örnek bir Milli Eğitim anlayışını getireceğiz" diye konuştu.