Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Hizmete Açılıyor

Geri

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Hizmete Açılıyor

31 Ocak 2014

Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilerek  Çankırı'mıza hediye edilen ve Çankırı Belediyesi'nce çalışmalarını tamamladığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Çankırı dostu ve sevdalısı Sayın Melih Gökçek'in katılımları ile vatandaşların hizmetine açılacak.

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığı Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, yarın saat 15.00'te gerçekleştirilecek. Modern Çankırı'ya yeni bir yüz kazandıran park, görkemli bir açılışla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacak. Halkın rahat nefes alıp, dinlenip, oturabilecekleri görkemli park, şehrin havasının değişmesine katkı sağlayacak.

Geniş meydanı, süs havuzları, yürüyüş parkuru ve kameriyelerle vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek, park Yeni Mahalle Ali İnandık Caddesi üzerinde muhteşem bir görünüme kavuştu. Oturma alanları ve kameriyeler ile halkın dinlenip rahat edeceği alanların oluşturulduğu park, çocuk oyun alanları ile de miniklerin yüzünü güldürecek.

Modern projelerle Çankırı'yı yeniden inşa eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Muhsin Yazıcıoğlu parkını şehrimize kazandıran Çankırı dostu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e hizmetlerinden dolayı minnet duygularımı dile getiriyorum. Kendisine Çankırı halkı ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Saat Kulesi Çankırı'mıza Hayırlı Olsun

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından Çankırı'mıza kazandırılan Belediye Meydanı'nda bulunan Saat Kulesi, yarın saat 14.00'te  yapılan törenle birlikte hizmete sunulacak.