Necip Fazıl'da Sokak İftarına Yoğun İlgi

Geri

Necip Fazıl'da Sokak İftarına Yoğun İlgi

31 Temmuz 2014

Çankırı Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren yoğun bir şekilde devam eden sokak iftarlarına bir yenisi daha eklendi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği sokak iftarları Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde kurulan sofralarla devam etti. 9 bin kişilik sofraların kurulduğu caddeye vatandaşlar iftar saatinden önce akın etmeye başladı. İftar saatinin yaklaşması ile birlikte bütün masalar tıklım tıklım doldu.

İftar sokağında masaları gezerek vatandaşlara selam veren Belediye Başkanı İrfan Dinç, gördüğü kalabalıktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vatandaşların ramazan iftarlarına gösterdiği hassasiyeti dile getiren Dinç, " Bugün yine burada çok büyük ilgi ve yoğun kalabalık var. Vatandaşlarımızın ilgisi ve katılımları hiç eksilmeden devam ediyor. Hemen hemen şehrin her noktasında farklı iftar sofraları kurduk ve halkımız bu coşku ve kalabalığını her yerde göstermeye devam etti. Ramazan ayının sonuna yaklaşmaktayız. Bu yıl da her yıl olduğu gibi bereketli ve coşkulu bir Ramazan geçirdik. Rabbim daha nice Ramazanlara birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı nasip etsin. Ben vatandaşlarımıza gösterdikleri bu hassasiyetten ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecek" diye konuştu.

 

Vatandaşlar kurulan iftar sofralarından dolayı duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek başta Başkan Dinç, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.