Otogargara Çok Beğenildi

Otogargara Çok Beğenildi

9 Haziran 2014

Çankırı Belediyesi Gençlik  Tiyatro Ekibi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesi Gençlik Komisyonu işbirliği ile hazırlanan Otogargara oyunu başarıyla sahnelendi.

100. Yıl Kültür Merkezi'nde sahnelenen Yılmaz Erdoğan'nın yazdığı Otogargara oyunu Çankırılı sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Yoğun ilgi nedeniyle İzleyicilerin bir bölümü oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı.  Fatih Gezginci'nin yönettiği tek perdeli komedi tarzındaki oyunda sahne alan 15 kişilik ekip profesyonel tiyatroculara taş çıkarırcasına başarılı bir performans sergiledi.

Tiyatroyu eşi  ve TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç ile birlikte izleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, tiyatro bitiminde sahneye çıkarak bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetleri çok önemsediğini belirterek "Genç kardeşlerimiz burada başarılı bir performansla bizleri eğlendirdi. Kendilerinden bundan sonraki dönemde de sık sık tiyatro oyunu sahnelemelerini bekliyorum. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.
Başkan Dinç, tiyatroda sahne alan oyunculara çiçek ve günün anısına plaket takdim etti.