Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesinde Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesinde Alt Yapı Çalışmaları Başladı

10 Temmuz 2014

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışmalarına hız veren Çankırı Belediyesi şehrin alt yapı sorununa ilişkin bazı noktalarda kanalizasyon çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesi'nin kanalizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla belediye ekipleri tarafından kazı çalışmalarına başlandı. Kayısı ve Kurşun sokaklarda bulunan hatların deplasesi yapılmak üzere devam eden çalışmalarda çevrede bulunan apartmanların temelini kurtarmak için 3-4 metre derinlikte kanalizasyon çukurları kazıldı. Bölgenin alt yapı sorunun çözümüne ilişkin ve vatandaşlara daha temiz ve kaliteli alt yapı hizmeti vermek amacıyla başlatılan çalışmalarda 500, 400 ve 300'er milimetre çapında koruge borularla hat iyileştirmesi ve uzatması yapılıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte DSİ üzerinde bulunan cadde ve çevresindeki sokakların kanalizasyon bağlantıları sağlanacak.

Sürdürülen çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunulacak.