Şirinlere Minik Şef Sertifikası

Geri

Şirinlere Minik Şef Sertifikası

3 Şubat 2014

Çankırı Belediyesi Kırkevler Hanımlar Lokali'nde minik şefler için pasta yapma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte 125. Yıl Anaokulu Şirinler Sınıfı öğrencileri birbirinden hünerli elleriyle marifetlerini ortaya koydular. Toplam 22 öğrencinin minik elleriyle pasta ve kurabiyelerini yaptıkları programda öğrencilere minik şef sertifikaları verildi.

Küçük elleriyle büyük işler başaran minik şefler, pasta ve kurabiyelerini yapabilmenin mutluluğunu yaşadılar. Birbirleriyle yarışırcasına el becerilerini gösteren minikler, kocaman yüreklerini ortaya koydular.

Etkinlikte minikleri ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, hepsini ayrı ayrı tebrik ederek, minik yüreklerin daha da büyük işler başaracağını dile getirdi. Gördükleri karşısında duyduğu mutluluğu ifade eden Dinç, " Minik öğrencilerimizin içerisinde bulunduğu mutluluk, bizler için en büyük kazançtır. Sosyal ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerin bir parçası olan bu programda, görüyoruz ki geleceğimiz emin ellerde. Bu yavrularımız için yaptığımız yatırımlar elbette karşılığını bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda yaptıkları pastaları ve kurabiyeleri afiyetle yiyen anaokulu öğrencileri, minik şef sertifikalarını alarak, birer lezzet ustası olmaya hak kazandılar.

 

Daha sonra minikler Başkan Dinç'e çiçek takdim ettiler.