Siyer-i Nebi Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Geri

Siyer-i Nebi Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

13 Haziran 2014

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürü ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, kaybedenin ya da kazananın olmadığı bu yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederken, Peygamber Efendimizin hayatı ile ilgili düzenlenen yarışmada öğrencilerin hassasiyetinin ve ilgilerinin kendilerini son derece memnun ettiğini dile getirdi. Düzenlenen yarışmaya katılımın çok yoğun olduğunu belirten Boz, "Öğrencilerimizin duyarlılığı için her birine teşekkür ediyorum. Uzun bir yarışma süreci geçirdiler. Yaklaşık bin öğrencimiz yarışmaya katıldı. Ben bir kez daha yarışmaya katılan öğrencilerimize ve bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yarışmada birinci olan Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Eren Çınar Umre'ye gitmeye hak kazanırken, aynı zamanda kendisine tablet hediye edildi. Yarışmada ikinci olan Çankırı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Çağlar'a Leptop Pc verildi. Üçüncü olan Çankırı Lisesi öğrencisi Hatice Kasa'ya ise Tablet Pc kazandı. Yarışmada dördüncü olan Abdurragıb Yıldız ile beşinciliği paylaşan Esma Yiğit ve Busenur Çetinkaya da çeyrek altınla ödüllendirildi. Ayrıca, Nergis Erova, Şevval Çavuşoğlu, Fatih Yürekli, Satı Yeşildağ, İrem Köroğlu, Yahya Acar, Esra Nur Barıldar, Merve Boztepe, Yusuf Emin Demirci ve Şifanur Özler isimli öğrenciler de mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Gülbahar Hatun Hanımlar Lokali sorumlularına da plaket takdim edildi.

Ödülü alan öğrenciler yarışmanın düzenlenmesinde kendilerine imkan sağlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ettiler.

Tören topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.