Süt Dağıtımı Devam Ediyor

Geri

Süt Dağıtımı Devam Ediyor

11 Şubat 2014

Çankırı Belediyesi durumu iyi olmayan hamile bayanları tespit edip her ay evlerine süt bırakıyor. Hamilelik esnasında ihtiyacı olan süt miktarını tespit eden belediye ekipleri doktorların tavsiyesi ve önerisi ile ihtiyaç sahibi annelere gerekli oranda süt hizmeti sunuyor.

Sosyal anlayışla hizmetlerine sürdüren Çankırı Belediyesi her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi 110 anneye 550 litre süt veriliyor.  Dokuz aydır devam eden hizmetler kapsamında kapsamında toplam 5 bin litre süt dağıtımı yapıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, konuyla ilişkili olarak toplum için her alanda hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, hizmet aşkını bir adım daha öne taşıdıklarını dile getirdi. Sağlıklı ve geleceğe umutla bakan bireyler yetiştirmek idealinde olduklarını söyleyen Dinç, "Çankırı Belediyesi olarak hizmetlerimize sınır koymuyoruz. Toplumda kimin neye ihtiyacı varsa hepsini gidermeye, ihtiyaç sahiplerine gereken yardımları yapmaya gayret ediyoruz. Bizim hizmet anlayışımız doğan bebekten tutun, gençlere, yetişkin bireylere ve yaşlılara kadardı. Biz bunu bir adım daha ileriye götürdük. Artık hizmetlerimiz anne karnındaki bebeğe kadar ulaştı. Bu vesile ile aylık olarak ihtiyaç sahibi annelerimiz için gerekli miktarı tespit ettirip, onların alması gereken sütü evlerine kadar götürüyoruz. Biz bu hizmeti başlatmadan önce, bir kilogram süte ihtiyacı olan annelerimiz vardı. Allah'a şükür şimdi onların böyle bir problemi kalmadı. Çankırı Belediyesi artık onların bu ihtiyacına cevap veriyor" şeklinde konuştu.

 

Çankırı Belediyesi'nin kendileri sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı çok memnun oldukların ifade eden anneler Belediye Başkanı İrfan Dinç'e dua ettiklerini belirterek kendisine teşekkür ettiler.