U14'lerde Şampiyon Belediye Gençlikspor

Geri

U14'lerde Şampiyon Belediye Gençlikspor

13 Mayıs 2014

Çankırı Belediye Gençlikspor Kulübü  U14 Takımı, il genelinde düzenlenen futbol turnuvasında üstün bir başarı göstererek mutlu sona ulaştı. İlk başta beş takımla başlayan futbol müsabakaları Kızılırmak'ın çekilmesi ile birlikte dört takımla devam etti.

Çıktığı karşılaşmalarda üstün mücadele ve istikrarlı bir oyun sergileyen Belediye Gençlikspor, turnuva boyunca mağlubiyet yüzü görmedi. Turnuva boyunca rakiplerini tek tek geçen Gençlikspor, Kızılırmak'ın çekilmesi sonucu hükmen mağlup ederken, mücadele verdiği diğer karşılaşmalardan da galip geldi. Belediye Gençlikspor, oynadığı son maçta Çankırıspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa adını yazdırdı.

Belediye Gençlikspor, aldığı şampiyonluk ile gruplarda Çankırı'yı temsil etme hakkı kazandı. Başarılarını ve istikrarını sürdürmek isteyen Gençlikspor, çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

 

Belediye Gençlikspor Teknik direktörü Şenol Kıyak verdiği mesajda, "Turnuva boyunca verdikleri mücadeleden ve istikrarlı oyunlarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Küçük yaşlarda spora gönül veren gençlerimizin ve çocuklarımızın bu başarıları bizlere gurur veriyor. Ben diğer takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Müsabakalar süresince son derece centilmence mücadele ettiler. Ben bütün genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Şehrimizi daha iyi yerlere taşımak adına gereken bütün desteği ve gayreti göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.