Üniversiteliler Moral Depoladı

Üniversiteliler Moral Depoladı

9 Haziran 2014

Belediye Etüt Eğitim Merkezinin Alpsarı Göleti’ne ücretsiz olarak düzenlediği final sınavları öncesi moral gezisine 230 üniversiteli genç katıldı. Bütün yılın yorgunluğunu piknik yaparak ve eğlenerek atmaya çalışan gençlere Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş da eşlik etti. Başkan Dinç, elleri ile hazırladığı köfte ekmekleri öğrencilere ikram etti.

Her yıl öğrenciler için düzenledikleri gezilerde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmeye yardımcı olduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, sınav öncesi düzenledikleri gezilerle gençleri bir nebze olsun stresten uzaklaştırdıklarını ifade etti. Gezilere üniversiteli öğrencilerin büyük rağbet gösterdiğini söyleyen Dinç,“Bu etkinliklerle gençler arasındaki arkadaşlık ve dostluk bağlarını da güçlendiriyoruz. Bu da bizi ayrıca memnun ediyor.” diye konuştu.