Vali Özcan'dan Başkan Dinç'e Ziyaret

Vali Özcan'dan Başkan Dinç'e Ziyaret

13 Mayıs 2014

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan geçtiğimiz haftalarda Umre ziyaretini yerine getiren Başkan Dinç'i makamında ziyaret etti. Başkan Dinç Vali Özcan'ı Belediye binası kapısında karşılarken ikili daha sonra Başkanlık makamına geçti. Umre ziyaretinin hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyleyen Özcan, ''Cenab-ı Allah Başkanımızın Umre'sini kabul buyursun'' diye konuştu.

Kutsal topraklarda ibadet etmenin farklı bir haz verdiğini belirten Özcan, durumu müsait olan herkese kutsal toprakları ziyaret etmesini tavsiye ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'te kutsal toprakları ziyaret etmekten ve oaralarda bulanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kendisine kutsal toprakları görmeyi nasip ettiği için Allah'a hamd eden Başkan Dinç, "Kutsal toprakları gezip gördük. O manevi havayı solumak ve maneviyatı yaşamak mükemmel bir duygu. Biz gidip gördük. Cenab-ı Allah gidip görmek isteyen ve o yoğun duyguları yaşamak isteyen herkese bu kutsal yolculuğu nasip etsin" ifadelerini kullandı.