Yetiştirme Yurdu Öğrencilerinin Doğum Günleri Kutlandı

Yetiştirme Yurdu Öğrencilerinin Doğum Günleri Kutlandı

27 Şubat 2014

Çankırı Belediyesi Yüzüncü Yıl Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin doğum günü için kutlama programları organize etmeye devam ediyor.  Bu kapsamda Şubat ayında doğan İsmail Başer, Mehmet Ali Ulusoy ve Emir Tamruk için program düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, öğrencilerin doğum günlerini tebrik ederek, ''Sizlere başarılı bir hayat diliyorum. Gençlik yıllarınızı iyi değerlendirip, kendinize iyi bir gelecek hazırlamalısınız. Biz yerel yönetim olarak her zaman arkanızdayız'' diye konuştu.

Öğrencilere kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Dinç, yetiştirme yurdu öğrencilerinden yıl sonu başarılı karne getirenleri ödüllendireceğini belirtti.

Programda gönüllerince eğlenen yurt öğrencilerine belediye personeli de eşlik etti.