Yetiştirme Yurdu'nda Doğum Günü Kutlandı

Geri

Yetiştirme Yurdu'nda Doğum Günü Kutlandı

20 Haziran 2014

Dokuzuncu yılına giren etkinlikler kapsamında haziran ayı içerisinde doğan öğrenciler için doğum günü kutlaması yapıldı.

   Kutlamaya Belediye Başkanı İrfan Dinç'in eşi, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Zeynep Perihan Dinç, Çankırı Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ile çeşitli sivil toplum örgütlerinden temsilciler katıldı.

  Programda konuşan , Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Zeynep Perihan Dinç, doğum günü kutlamalarında dokuz yılı doldurduklarını belirterek, ''Biz bu programlara yavrularımız çocukken başlamıştık. Şimdi ise; karşımızda birer yetişkin  genç bireyler görüyoruz. . Bu programlarda emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. Bu gençlerimizin büyümesine birlikte şahit olduk. Belediye personeli olarak her zaman gençlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

   Konuşmaların ardından doğum günü kutlanan gençler  için pasta kesilirken,  belediye meclis üyeleri tarafından gençlere hediye çekleri verildi. Doğum günü kutlamalarının yanı sıra karnelerinde takdir ve teşekkür alan öğrenciler de ayrıca ödüllendirildi.

  Oyun havaları ve halaylar ile devam eden etkinlik renkli görüntülere sahne olurken,  yurtta kalan gençler ile belediye personelleri birlikte oyun oynadılar.